Vertaalbureau Ad Verbum: kwaliteitsvertalingen door moedertaalsprekers

Als uw vertaling echt af moet zijn…

U zoekt een goed vertaalbureau, waar flexibiliteit en kwaliteit hand in hand gaan? U wil graag beroep doen op gekwalificeerde, ervaren vertalers die echte professionals zijn in hun vak? U wilt verzekerd zijn van vertalingen van topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs?
Dan bent u aan het goede adres! Vertaalbureau Ad Verbum biedt u dat. Snel en gemakkelijk: u hebt één aanspreekpunt voor alle teksten en voor alle talen.

Een eigen visie op vertalen

Een goede vertaling is méér dan een correcte vertaling. Elke tekst heeft een eigen stijl, een eigen doel, en een eigen doelgroep. Een goede vertaler houdt daar rekening mee. Daarom stemmen wij bij vertaalbureau Ad Verbum van tevoren nauwkeurig met u af aan welke eisen de tekst moet voldoen. We selecteren zorgvuldig de geschikte vertalers voor uw tekst. En we zorgen ervoor dat de tekst past binnen de stijl van uw organisatie. Zodat niet alleen de inhoud, maar ook de boodschap overkomt.

Uw kwaliteitsgarantie: dubbele controle

Of het nu gaat om één A4'tje of een dik rapport, bij vertaalbureau Ad Verbum werkt altijd een team van minimaal twee vertalers aan uw tekst: een moedertaalspreker van de brontaal en één van de doeltaal. Regelmatig terugkerende opdrachten worden door dezelfde vertalers verzorgd. Dat garandeert een consistente stijl en woordgebruik.

Onze doelstellingen:

  • een verzorgde vertaling door vertalers van universitair niveau, die uitsluitend in hun moedertaal vertalen;
  • een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • een flexibele service
  • optimale levertijden
  • een duidelijke en vaste offerte bij elke aanvraag